İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Adını Değiştirmeye hazırlanıyor “KENT KONUT HAFRİYAT” oluyor

Adını Değiştirmeye hazırlanıyor “KENT KONUT HAFRİYAT” oluyor

Adını Değiştirmeye hazırlanıyor “KENT KONUT HAFRİYAT” oluyor..!

Kocaeli’nde bir zamanlar sosyal konut yaparak, dar gelirliyi konut sahibi yapan Kent Konut A.Ş. şimdilerde kat karşılığı arsalarını vererek, lüks konutlar yapan, hatta konut işini tamamen bırakan, hafriyat işleriyle ayakta duran bir kurum oldu çıktı. Bu durumda da tavsiyemiz ismini değiştirip “Kent Konut Hafriyat A.Ş” olsun

BİNLERCE SOSYAL KONUT YAPTI

Ne oldu da, Kent Konut sosyal konut yapmayı bıraktı?Bir dönem, binlerce sosyal konut yaparak, birçok aileyi ev sahibi yapan Kent Konut, şimdilerde devasa yönetim binasında, birçok konut işi bilen personelle hafriyat işi yapıyor.Merak ettik, resmi web sitesine girdik, bakalım ne tür haberler var diye, bakın neyle karşılaştık!

KENT KONUT SAYFASININ KENT KONUT HABERLERİ;

10.07.2019“KENT KONUT ŞANTİYESİNDE TATBİKAT!”

31.12.2018 “KENT KONUTTA GERÇEĞİ ARATMAYAN TATBİKAT!”

23.10.2018 “BURSA BÜYÜKŞEHİR HEYETİNE HAFRİYAT HİZMETLERİ ANLATILDI”

18.10.2018“GEBZE İLÇESİ TAVŞANLI-POLYAK HAFRİYATSAHASI TAMAMLANDI!”
Bir yıl önce yapılmış haberler, sayfanın “DUYURULAR” bölümü ise 2015tarihinden kalan duyurular var. Böyle bitmiş Kent Konut A.Ş.


KENT KONUT NE İŞ YAPARSIN?

Kent Konut’un elinde onlarca sosyal konut yapacak arsalar var. Kent Konut ne yapıyor, gidiyor boş işlerle uğraşıyor. Sırf Sefa Sirmen’i ezecek diye 50 Milyon TL’yi kasasından çıkarıp, KEV’in arazisini alıyor, onu da hiçbir şey yapamıyor, arsanın imar izni bile yok. Birileri de çıkıp, Kent Konut sen ne iş yaparsın demiyor? Bir zamanların, sosyal konut yapacak mı diye gözünün içine baktığı Kent Konut, şimdilerde, ismi hafriyat ile geçen bir kurum oldu.

ÇOK KÖTÜ YÖNETİLİYOR

Kuruluş amacı, sosyal konut yapmak olan Kent Konut nasıl oldu da bu durumlara düştü? Bu sorunun tek cevabı var “KÖTÜ YÖNETİM” Öyle kötü yönetiliyor ki, kimsenin umurunda değil. Kent Konut’un binasını gördünüz mü? İzmit’in göbeğinde, şaşalı, iki katlı, yönetim binasına sahip, kaç kişi çalışıyor bilemiyoruz ama kendi resmi web sitelerinde, hala 2015 yılından kalan duyuruları kimse fark etmiyorsa, nasıl yönetiliyor siz tahmin edin..!

LÜKS KONUT SEVDASINDAN VAZ GEÇİN

Deprem bölgesiyiz, birçok hasarlı bina var diyoruz, bunu biz demiyoruz, bunu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın diyor. “Yıkılması gereken 4 bin hasarlı bina var” diyor. Diyor da ne yapıyor? Tahir Başkan? Elinde Kent Konut gibi, her türlü imkanı olan bir kurum var ama insanların oturabileceği, sosyal konutlar yapamıyor, hala lüks konut yapacağızdiye projeler üretiyorlar. Bırakın bu sevdayı, biraz da dar gelirli vatandaşınızı düşünün.

ADINIZI “KENT KONUT HAFRİYAT” YAPIN

Baktınız olmadı. İnsanlardan size tepki veriyor; “BIRAKIN SOSYAL KONUT YAPMAYI” diyorlar o zaman da Kent Konut’un şimdi yaptığı, para kazandığı, çalışanlarına para ödeyebilmesi için ağırlıklı yaptığı hafriyat işine devam edin. Ama hiç olmazsa da adındı değiştirin ki, insanlar yanılmasınlar. Bizim önerimiz “KENT KONUT HAFRİYAT” yapın. Yada Kent Konut’un kuruluş amacında olduğu gibi sosyal konut yapmaya devam edin.




Kategoriler
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir