İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

BU NASIL KİRALIK “SATIŞ OFİSİ…?”

BU NASIL KİRALIK “SATIŞ OFİSİ…?”

BU NASIL KİRALIK “SATIŞ OFİSİ…?”

Mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait “Satış Ofisi” kiraya veriliyor. Verilmesine veriliyor da, sadece satış ofisi olarak kullanılacak olması oldukça dikkat çekici. Aylık 1.600 TL kira bedeli biçilen, 200 m2 alan, sadece satış ofisi için kullanılacak olması ihaleye girecekler için bazı soru işaretleri oluştu! Bizde ihaleye gireceklerin sorularını aracılık yapıp, sorularımız büyükşehire sormak istedik.

“EMLAKÇILIK YAPAMAZ MIYIZ..?”

İzmit’in en popüler bölgelerinden biri olan Bağçeşme’de, Tuana Evleri’nin hemen önünde, Erenler Cedit Konutları’nın hemen karşısında, Umutkent Konutları’nın hemen yanında bulunan bu 200 m2 kiralık yer için neden sadece satış ofisi olarak kullanılması gerekiyor? Tamam, sadece satış ofisi olarak kullanılacaksa, emlakçılar da soruyor; “1.600 TL’YE biz kiralasak, satış ofisi veya emlak satış ofisi olarak kullanabilir miyiz?”

İNŞAAT FİRMALARI KİRALAYABİLİR Mİ?

Bu bölgede aylık kiraları göz önüne alacak olursak, 1.600 TL’ye 200 m2 bir alanı kiralayıp, her gün önünden binlerce aracın geçtiği bir yeri kiralamak oldukça cazip. Şimdi inşaat firmaları soruyor; “Biz burayı kiralasak, kendi inşaatlarımızın konutlarını satabilir miyiz?” Yani bir nevi, neredeyse inşaat firmaları için bedava sayılabilecek maliyetle satış ofisi elde etmenin bir yolu…

İHALE METNİ “SATIŞ OFİS”

İhalenin açıklamasında aynen şöyle yazıyor; “İlçesi Cedit Mah. 5144 Ada, 1 Parsel Satış Ofisi (200 m²) 1.600,00TL+KDV 2 Yıl” Kocaeli Büyükşehir bu kadar kısacık bir metinle ihaleye çıkıyorsa, insanlarda sorularını sormazlar mı? Bakalım bu kiralık yer kime gidecek? İhale, 11.12.2019 tarihinde saat 10:00, ilanda belirtilen şartlarda KBB Encümen Toplantı Salonunda 2886 sayılı DİK. 45. Mad. hükümlerine göre Açık Teklif Usulü ile ayrı ayrı kiralama ihaleleri yapılacak.

İHALE METNİ  İÇİN TIKLAYIN...


Kategoriler
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir