İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Hastane Kantini İhalesi

Hastane Kantini İhalesi

Bu kantinin kirası bir servet 

Mülkiyeti Hazineye ait kullanım hakkı Kocaeli Müdürlüğüne bağlı S.B.Ü. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alikahya Yerleşkesi’nde bulunan kantin neredeyse bir servet karşılığı açık teklif usulü ile kiraya verilecek. Kirası mı? İhale başlangıç fiyatı, 768.667 TL

İKİ ÇAYLA, İKİ TOSTLA OLUR MU…?

Bir kantin düşünün ki, ihale yapılıyor, ihale başlangıç bedeli 768.667 TL. Adı ihale mutlaka bu kira artırılacak, belki de bir milyon TL’ye verilecek. Bu kantin iki çayla, iki tostla, iki kahveyle nasıl bu paraları kazanır da, bu kiraları öder şaşkınlı içersindeyiz. Yıllık bir milyon sadece kira verecek, masraflar falan filan derken bu adam ne kazanacak ki, bu yükün altına girecek?

AYLIK KİRASI 80.000 TL'YE ÇIKAR MI?

Kantin, 768.667 TL ile ihaleye başlayacak. Hadi, kdv, ihale artırımları falan filan derken, yıllık yuvarladık, 960.000 TL olsun. Bunu da aya vurduğunuzda, aylık kira bedeli 80.000 TL’ye çıkacaktır. Tahmini kira bedelinden bile hesaplasanız, 64.000 TL aylık kirası var. Bakın bu sadece 90 m² bir yer için ödenen aylık  kira..!

İZMİT’TE BÖYLE BİR KİRA YOK..!

Ayda 80 Bin TL’ye İzmit’in en popüler yerinde bile kiralık yer yok. İstiklal Caddesi, Yürüyüş Yolu, Fethiye Caddesi’ni alın, yinede bu fiyatlara kiralık yer yok ama bir kantin, hastane kantininin aylık kirası 80.000 TL’ye kiracı bulabiliyor. 

İHALE 28 EKİM 2019…

Milyonluk hastane kantin ihalesi 28 Ekim 2019 tarihinde, saat 10:30 yapılacak. İhale, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Ertuğrulgazi Toplantı Salonunda yapılacaktır. Ödeme Planı, kira bedelinin dörtte biri sözleşmenin düzenlenmesinden önce kalan kira bedeli ise üçer aylık dönemler halinde peşin ödenecektir. Bakalım bu milyonluk ihaleyi kim alacak?



Kategoriler
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir