İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Kartepe Konakları Satılık Daire Dubleks

Kartepe Konakları Satılık Daire Dubleks


Kartepe Konakları Satılık Dubleks (İCRADAN)

Kocaeli 8.İcra Dairesi, Kocaeli Kartepe’de bulunan, Kartepe Konakları’nda bahçe dubleksini 292.725 TL muhammen bedelle satışa çıkardı

NET KULLANIM ALANI 197,60 M2

Konu bahsi olan satılık bahçe dubleksi Kartepe Konakları’nda Site tamamen bitmiş ve kısmen iskân edilmektedir. Kıymet takdiri 292.725 TL’ye konu olan taşınmaz B5 Blok, zemin kat+ bodrum kat, 20/2400 arsa paylı, bahçe dubleks mesken nitelikli, 4 nolu bağmışız bölümdür. Ruhsata esas mimari projesine göre toplanı brüt alanı 247,00 m2, toplam net alanı 197,60 m2 dir. B5 blok girişi güney-doğu yönünde, taşınmaz girişe göre sağ tarafta, kuzey ve doğu yönüne cephelidir. 

% 75’İ TAMAMLANMIŞ

Kartepe Konakları’nda satışa çıkan dubleks mesken içerisinde zemin katta antre, salon, 2 adet oda, mutfak, banyo, 2 adet balkon, bodrum katta hol, 3 adet yatak odası (Bir adedi ebeveyn banyolu), kiler, banyo, giyinme odası, bulunmaktadır. Bağımsız bölümün zemin kapiamalan, astar ve boya işleri, elektrik ve sıhhi tesisat işleri, iç kapıların bir kısmı, mutfak tezgâhı ve dolapları, banyo vitrifiye ve bataryaları vs. yapılmamış vaziyettedir. Tamamlanma oranı % 75 civarındadır. Giriş kapısı çelik, pencere doğramaları PVC, camlar ısı yalıtımlı çift camdır.

İLK SATIŞ 4 MART 2020

Kıymeti: 292.725,00 TL

KDV Oranı: %18

Kaydındaki Şerhler: Tapu Kaydındaki gibidir.

1. Satış Günü: 04/03/2020 günü 10:30 - 10:35 arası

2. Satış Günü: 03/04/2020 günü 10:30 - 10:35 arası

Satış Yeri: 3 Nolu Mezat Salonu - Kadıköy Mah. Bağdat Cad. No:59 İç Kapı No:Z 01 (Giriş Gülvatan Sok. İçerisindendir.) MERKEZ / KOCAELİ

İHALENİN TAM METNİ...

 

 

T.C.

KOCAELİ

8. İCRA DAİRESİ

2018/3190 TLMT.

 

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

 

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN

                                     Özellikleri :Kocaeli İl, Kartepe İlçe, 560 Ada, 1 Parsel, SARIMEŞE Mahalle/Köy, B5 Blok, Zemin+Bodrum, 4 Nolu Bağımısz Bölüm taşınmaz Yol, su, kanalizasyon, çevre temizlik gibi belediye hizmetlerinden ve elektrik, telekomünikasyon gibi diğer kamu hizmetlerinden yararlanmaktadır. Parselin topografık yapısı eğimsiz olup zemin parametreleri inşaat yapımına uygundur.

                                     Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, Sarımeşe mahallesi, 550 ada l parsel sayıît taşınmaz üzerinde 12 Blok, 144 daireden oluşan, kat irtifakı tesis edilmiş, Kartepe Konaklan sitesi yer almaktadır. Taşınmaza Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik müdürlüğü tarafından 05.10.2010 tarih ve 431 sayı, 15.05.2013 tarih ve 219 sayı ile yapı ruhsatlan düzenlenmiştir. Site tamamen bitmiş ve kısmen iskân edilmektedir. Kıymet takdirine konu olan taşınmaz B5 Blok, zemin kat+ bodrum kat, 20/2400 arsa paylı, dubleks mesken nitelikli, 4 nolu bağmışız bölümdür. Ruhsata esas mimari projesine göre toplanı brüt alanı 247,00 m2, toplam net alanı 197,60 m2 dir. B5 blok girişi güney-doğu yönünde, taşınmaz girişe göre sağ tarafta, kuzey ve doğu yönüne cephelidir. Dubleks mesken içerisinde zemin katta antre, salon, 2 adet oda, mutfak, banyo, 2 adet balkon, bodrum katta hol, 3 adet yatak odası (Bir adedi ebeveyn banyolu), kiler, banyo, giyinme odası, bulunmaktadır. Bağımsız bölümün zemin kapiamalan, astar ve boya işleri, elektrik ve sıhhi tesisat işleri, iç kapıların bir kısmı, mutfak tezgâhı ve dolapları, banyo vitrifiye ve bataryaları vs. yapılmamış vaziyettedir. Tamamlanma oranı % 75 civarındadır. Giriş kapısı çelik, pencere doğramaları PVC, camlar ısı yalıtımlı çift camdır.

                                     Bina betonarme karkas olarak inşa edilmiştir. Ana taşınmazın dış cephesi dekoratif strafor levhaiar ile giydirilmiş, kısmeti akrilik boya ile boyanmıştır. Balkon ve teras korkuluklan alüminyum doğramadır. Çatı kalkan duvarlar üzerine oturtulmuş, çatı kaplaması asfalt kiremittir (Shingle). Site genelinde ısınma doğatgazlı kombi ile sağlanmakta olup 4 nolu bağımsız bölüm iskân edilmediğinden sayaç takılmamış vaziyettedir. Kartepe Konaklan sitesinin etrafı bahçe duvan ile çevrili, peyzaj düzenlemesi yapılmıştır. Site içerisinde kontrollü giriş kapısı, yüzme havuzu, spor ve sosyal tesisler bulunmaktadır.

Adresi                          :Fatih Sultan Mehmet Mah., Gazi Cad. , No:42 Kartepe / KOCAELİ

Yüzölçümü                  :25.406,90 m2

Arsa Payı                     :20/2400

İmar Durumu             :Kartepe Belediyesi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planında " Konut Alanı" kullanımında kalmaktadır. Parseldeki yapılanma koşulları, aynk yapı nizamı, kat adedi maksimum 3 kattır. Emsal:0,60 - Hmax:9,50 olarak belirlenmiştir. Yaklaşma mesafeleri her yönde min. 5,00 metredir. Taşınmaz Kartepe Belediyesi sınırları içerisindedir ve 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 18. maddesine istinaden yapılan imar uygulaması sonucu oluşmuş imar parselidir.

Kıymeti                        :292.725,00 TL

KDV Oranı                 : %18

Kaydındaki Şerhler    :Tapu Kaydındaki gibidir.

1. Satış Günü              :04/03/2020 günü 10:30 - 10:35 arası

2. Satış Günü              :03/04/2020 günü 10:30 - 10:35 arası

Satış Yeri                      : 3 Nolu Mezat Salonu - Kadıköy Mah. Bağdat Cad. No:59 İç Kapı No:Z 01 (Giriş Gülvatan Sok. İçerisindendir.) MERKEZ / KOCAELİ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

             Satış şartları :

             1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşincigünden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir.Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini,rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamınıve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

             2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV,1/2 tapu harcı ileteslim masraflarıalıcıya aittir. Tellâllık Harcı, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir. (Alacakları rehinli olan alacaklıların satış tutarı üzerinden rüçhan hakları vardır. Gümrük resmi ve akar vergisi gibi Devlet tekliflerinden muayyen eşya ve akardan alınması lazım gelen resim ve vergi, rehinli alacaklardan sonra gelir.)

             3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

             4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

             5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

             6-İş bu ilan aynı zamanda elektronik ortamdaesatis.uyap.gov.tr adresindeilan edilmiş olup, İİK.nun 127/2.maddesi uyarında tebliğ yapılamayan ilgililere tebliğ yerine geçer,

             7-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2018/3190 Tlmt. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.20/01/2020

 

 

 

 

Hasan KIR

İcra Müdür Yardımcısı

68228

 



Kategoriler
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir