İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

İzmit-Kandıra Ucuz Arsalara Talep Arttı

İzmit-Kandıra Ucuz Arsalara Talep Arttı

İzmit-Kandıra Ucuz Arsalara Talep Arttı

Kovid 19 ile başlayan sokağa çıkma yasağı uygulaması, insanların konut anlayışında da büyük  değişikliklere neden oldu. Aslında sadece Kovid değil, beklenen büyük  İstanbul depremi de insanların kafasının karışmasına neden oldu. Bir çok İstanbullu bu nedenlerden dolayı Kocaeli'de müstakil evleri tercih etmeye başladı ama daha da büyük talep, herkesin  bütçesine uygun 40 ila 60 bin TL'lik tarlalara oldu. 

ÖNCELİK MÜSTAKİL EVLER

Bu bahsettiğimiz nedenlerden dolayı Kocaeli'nin İzmit ve Kandıra ilçelerine, öncelik müstakil evlere büyük bir talep geldi. Böyle olunca da fiyatlar arttıkça arttı. Hatta satılık veya kiralık müstakil evlerin büyük çoğunluğu kiralandı  veya satıldı. Bazıları ise satmaktan veya kiralamaktan da vazgeçtiler. Durum böyle olunca da insanlar ucuz tarlalar alıp, ileride üzerine bir  şeyler yaparız düşüncesiyle tarlalara yöneldi. İzmit ve Kandıra köylerinde bulunan bu ucuz tarlalarda, müstakil evler gibi ya fiyatları arttı veya satmaktan vazgeçildi. Talep var ama arz yok da denilebilir.

İZMİT-KANDIRA KÖYLERİNE TALEP ARTTI

İzmit ve Kandıra'da bütçesine göre müstakil ev bulamayanlar hemen ucuz tarlalara yöneldi. Bu  bölgelere zaten talep vardı ama Kovid ve deprem olgusu daha da talebi arttırdı. Gerçekten de çok güzel yerlerde, yolu olan, küçük metrekarelerde tarlalar bulunuyor. Özellikle İzmit'i ve Kandıra'yı çok iyi bilen İstanbullular bölgeye yatırım yapmak yoğun bir arayışa geçtiler. Özellikle hafta sonları bölgeye ziyaretçi sayısı yasakların kalkmasıyla oldukça yoğunlaştı.

DİKKAT..! KANDIRILMAYIN

Tabi ki de ucuz tarla bulabilirsiniz ama bu alacağınız ucuz tarlaya bir şey üzerine konduramazsanız, neden yatırım yapasınız ki? Ucuz diye alacağınız tarlanın bir yolu, suyu mutlaka olmalı. Gördüğünüz, gösterilen her tarla sizin alacağanız tarla  da olmayabilir. Size bir yer gösterirler ama aldığınız yer başka bir yer de olabilir. Bu fırsatı kötüye kullanan satıcılarda yok değil. Ucuz satın alacağım diye, bırakın yolu olması, yürüyerek bile gidemeyeceğiniz yerleri farkında olmadan alabilirsiniz. Bu yüzden dikkat diyoruz..!

MUTLAKA PROFESYONEL DESTEK ALIN

Hep sizleri bu konuda uyarmaya çalışıyoruz. Emlakçılara % 2 komisyon ödememek için, sahibinden alarak kar ettiğiniz düşünebilirsiniz. Peki, ya aldığınız yer, gerçekten o yer değilse, zararınız ne kadar? 50 Bin TL'ye  tarla alacaksanız ödeyeceğiniz komisyon %  2 den 1.000 TL. Risk almaya değer mi? Bu yüzdendir ki, mutlaka profesyonel destek almalısınız. 

ASLA ZARAR ETMEZSİNİZ

İzmit Kandıra köyleri şimdiden değer kazandı diye düşünmeyin. Bu şartlar devam ederse daha da değer kazanacağını söyleyebiliriz. Bizler hala bölgeye yatırım yapılabileceğini düşünüyoruz. Bu değerlerin dahada yükseleceğini şimdiden de söyleyebiliriz. Fırsatınız ve paranız varsa mutlaka bölgeyi yakından tanımak için gelin, kendi gözünüzle görün. O zaman ne kadar haklı olduğumuz anlayacaksınız




Kategoriler
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir