İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Zeray İnşaat Dilasa Orman Satılık Daire

Büyült
0
/ /
Satılık
İlan No67710
Eklenme Tarihi26.01.2023
KategoriDaire
İlan TipiSatılık
Fiyat 0
Oda Sayısı 2+1
Kat Sayısı 3
Site İçerisinde Evet
Kullanım Durumu Boş
Otopark Var
Bina Yaşı 1 Yaşından Küçük
Isıtma Yerden Isıtma
Eşyalı Hayır
Banyo Sayısı 2

İlan Açıklaması

...SATILMIŞ VEYA KİRALANMIŞTIR...

KOCAELİ EMLAK 

Zeray'da evinizi satmayı düşünüyor ya da Zeray'da ev sahibi olma hayaliniz varsa, doğru yerdesiniz!
Size en kaliteli hizmeti sunmak için buradayız...
Kocaeli Emlak olarak önceliğimiz, geleceğinizi inşa etmenize yardımcı olmak ve ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde anlayıp çözümler üretmektedir. Dairelerinizi en iyi şekilde sunmakta ve seçkin müşteri memnuniyeti anlayışımızla, sizleri memnun etmek için tüm gayretimizi sarf ediyoruz.
Kocaeli Emlak, 25 yıllık deneyimi ve güvenilirliği TUĞÇE HAMZAOĞLU ile birlikte çalışmaktadır. Sizin için, satılık ve kiralık daireler, arsalar ve villalarınızı en kısa sürede en uygun şekilde değerlendirmek için buradayız. Sadece bir telefon uzaklığındayız…

Daha detaylı bilgi almak isterseniz TUĞÇE HAMZAOĞLU  0 552 818 09 41 numaradan ulaşabilirsiniz.



"ZERAY DİLASA ORMAN" YEŞİLLİKLER İÇERİSİNDE…

Toplam 65 bin metrekare üzerinde, 20 blok ve 220 daireden oluşan Dilasa Orman’ın 2024 Kasım ayında tamamlanması planlanıyor. Proje 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde seçenekler sunuyor. En küçüğü 90, en büyüğü 262 m2 aralığındaki daireler satışa sunulmuş. 3 tane havuzu ,spor ve yürüyüş alanları ile her türlü sosyal kompleksleriyle tam kapasiteli konfor alanları yaratıyor. İçerisinde iki ormanlık alanı göze çarpıyor. Yeşillikler içinde modern yaşamı yakalamak isteyen yerli ve yabancı yatırımcıların odağında olan Zeray İnşaat Dilasa Orman’da daire fiyatları 2.274.000 ile 7.565.000 aralığında değişiyor.

LOKASYONU DİLASA ORMAN’I TERCİH SEBEBİ YAPAR

Dilasa Orman konumu itibari ile de Yuvacık'ın yükselmeye devam eden bölgesinde konuşlanmış. Fatih mahallesinde, Panorama, Orka Life, Ted Koleji gibi bölgeyi belirleyici lokasyona sahip yerleşkelere ve alışveriş merkezine yakınlığı ile dikkat çekiyor. Yuvacık Barajı’na 5, İzmit merkeze 20, Yuvacık sapağına maksimum 10 dakika ulaşım kolaylığı sağlıyor.

.

Özellikler

Benzer İlanlar
0 532 612 45 92

kocaeliemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir